Voor de toekomst

Als ik denk aan werk, aan functioneren binnen de maatschappij, slaat vaak nog de paniek toe. Ik kan het niet, ik durf het niet, dat gaat nooit meer lukken. Maar soms is er nu ook ruimte om zonder al te veel stress te fantaseren over wat ik dan zou willen en kunnen doen. Hoe het kunnen zal gaan, weet ik niet. Maar het willen heb ik al wel een paar ideetjes over. Mad Material Gifts is een klein eerste stapje richting het werkende leven, wie weet kan ik van de volgende ideeën ook stappen maken.

Leerlingen
Ik mis de omgang met de leerlingen best wel. Ik kan me nu niet meer voorstellen dat ik voor klassen vol met pubers heb gestaan. Hoe dan? Maar wat ik wel leuk zou vinden is één-op-éénbegeleiding of in kleine groepjes op het gebied van Nederlandse spelling en grammatica, sociale vaardigheden, voorbereiding op het VO en specifieke sociaal-emotionele hulpvragen van leerlingen.

 

Reanimatie
Tijdens mijn werk op de middelbare school was ik ook BHV’er en ik zou graag onderdeel worden van een reanimatieteam. Zo veel levens kunnen gered worden met snelle eerste hulp en de inzet van een AED.

 

Taboetjes
Ik zou heel graag ansichtkaarten willen verkopen met teksten die gaan over taboes. Vaak draaien we om de dingen heen en noemen we het beestje niet bij de naam. Ik denk aan onderwerpen als suïcide, echtscheiding, depressie, angst en puberteit.

 

Een boek schrijven
Ergens borrelt de wens ooit nog eens een boek te schrijven over mijn ervaringen en belevenissen de afgelopen 4 jaar. Wordt dat fictie of non-fictie? Onder pseudoniem of als mijzelf?

© 2021 - 2023 Mad Material Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel