Zelf kiezen

Zit de etui van jouw favoriete merk er niet tussen? Of wil je naast een etui van Lays Paprika ook nog een lunchbag van Lays Paprika? Ik maak op jouw verzoek een product, waarbij je zelf kunt kiezen voor een verpakking, een kleur rits (roze, rood, geel, oranje) en een kleur bandje (allerlei kleuren). Dit is mogelijk zolang het (recycle)materiaal aanwezig is.

 


Geboortekaartje/verjaardagsuitnodiging

Een uniek cadeautje om voor de jarige een sleutelhanger te maken van zijn/haar eigen uitnodiging. En hoe mooi is het om als kraamcadeau een sleutelhanger, gemaakt van het geboortekaartje, aan de kersverse ouders te geven?
Deze sleutelhangers zijn lastig te maken en er moet even gepuzzeld worden om de mooiste uitsnede te krijgen. Dat maakt wel dat ik graag bij dit verzoek een aantal exemplaren ontvang van de uitnodiging of geboortekaartje, just in case.


Give-aways/PR

De sleutelhangers zijn een mooie manier om reclame te maken voor je eigen bedrijf. Van jouw bedrijfsfolders of briefpapier kan ik sleutelhangers maken. Sleutels worden overal neergelegd en worden dus veel gezien. Zo zou je ook de sleutelhanger als give-away voor speciale klanten kunnen laten maken. Een origineel, duurzaam en handgemaakt cadeautje mét gratis reclame.

 


 

© 2021 - 2023 Mad Material Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel