Mad Materials

Verpakkingen
De Mad Material Gifts zijn allemaal gemaakt van bijzondere verpakkingen. De meeste producten recycle ik van verpakkingsmateriaal van bijvoorbeeld chips, snoep en chocolade. Deze verpakkingen zouden normaal bij het restafval verdwijnen, maar nu krijgt het een tweede leven. De verpakkingen zijn kleurrijk, herkenbaar en voor iedereen zit er wel een favoriet merk tussen. Een aantal dorpsgenoten helpt mij verpakkingen bewaren en hier ben ik super blij mee. Dank Karin Hajari, Marjorie Hoff en Heidi van der Vaart.

Andere materialen
Verder gebruik ik zo veel als mogelijk oude kleren (vooral jeans), dekbedovertrekken, kleden als voering voor de etuis. Ik gebruik natuurlijk de spijkerbroeken van ons zelf, maar ik krijg ook veel spijkerbroeken van onder andere Liliane Muller en Caspar Hajari. Hoe meer we recyclen, hoe beter. Daarnaast maak ik ook gebruik van andere materialen die anders weggegooid zouden worden zoals restjes vijverfolie, een kapot opblaaszwembad, bouwzeil, sjorband, surfzeil en banners. Van laatstgenoemde materialen vind ik het leuk dat er letterlijk meer ruimte is om grotere giften te maken zoals totebags. De banners die ik tot nog toe heb mogen gebruiken komen van CU2030, veel dank aan Gonny Thijssen.


Gezocht!
Van de Gemeente Utrecht heb ik een paar maanden geleden een banner gekregen van de Opening van de nieuwe Singel van CU2030. Deze banners worden normaal gesproken weggegooid of staan jarenlang te verstoffen en dat vind ik zonde. Ik kan daar veel leuke tassen, etuis, lunchbags en hondentrainingszakjes van maken, herkenbaar voor de bewoners van de bewuste gemeente. Heel graag zou ik banners van bedrijven, organisaties en gemeenten gebruiken om unieke giften te maken. Ook ander materiaal zoals, tafelzeil, windzeil, vrachtwagenzeil en bijvoorbeeld autogordels zijn bij mij van harte welkom!

Recycling Bedrijven

  • De VGCT is een wetenschappelijke vereniging voor cognitief gedragstherapeuten en cognitief gedragstherapeutisch werkers. De VGCT is aan het verbouwen en veel van de banieren en keycoards, die anders bij het grofvuil terecht zouden komen, mocht ik gebruiken om te recyclen tot tassen en etuis.

 

© 2021 - 2023 Mad Material Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel